PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Galaktarik asit

Galactaric Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Galactaric Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Şelatlama
Galaktarik asit kimyasal yapısı
C6H10O8

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56304
  • INCI: GALACTARIC ACID
  • CAS: 526-99-8
  • EC: 208-404-0

Sık sorulan sorular

Galaktarik asit nedir?
Henüz Galactaric Acid için bir açıklamamız yok.
Galaktarik asit gözenek tıkar mı?
Galaktarik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Galaktarik asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Galaktarik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Galaktarik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Galaktarik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler