Fusanus Acuminatus Tohum Yağı
Fusanus Acuminatus Seed Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Fusanus Acuminatus Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
Ne olduğu
- Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
- Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Nemlendirici
- Cilt Bakımı
- Antioksidanlar
- Cilt Koruyucu
CosIng verisi
- CosIng ID: 94406
- INCI: FUSANUS ACUMINATUS SEED OIL
- CAS: 1542150-44-6
Sık sorulan sorular
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı nedir?
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Fusanus Acuminatus Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Fusanus Acuminatus Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Nude By Nature Kusursuz Kapatıcı Kapatıcılar · 5.0/5 (1)
- Nude By Nature Sheer Glow BB Krem BB, CC, Renkli Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Nude By Nature Hydra Stick Dudak ve Yanak Rengi Kızarıklıklar · 5.0/5 (1)