PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Fraxinus Rhynchophylla Özü

Fraxinus Rhynchophylla Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Fraxinus Rhynchophylla Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56293
  • INCI: FRAXINUS RHYNCHOPHYLLA EXTRACT

Sık sorulan sorular

Fraxinus Rhynchophylla Özü nedir?
Henüz Fraxinus Rhynchophylla Extract için bir açıklamamız yok.
Fraxinus Rhynchophylla Özü gözenek tıkar mı?
Fraxinus Rhynchophylla Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Fraxinus Rhynchophylla Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Fraxinus Rhynchophylla Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Fraxinus Rhynchophylla Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Fraxinus Rhynchophylla Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler