PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Foeniculum Vulgare Yağı

Foeniculum Vulgare Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 39 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Foeniculum Vulgare Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • yatıştırıcı
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33945
  • INCI: FOENICULUM VULGARE OIL
  • CAS: 84625-39-8 (generic)/8006-84-6
  • EC: -/-

Sık sorulan sorular

Foeniculum Vulgare Yağı nedir?
Foeniculum Vulgare Yağı bir yağdır.
Foeniculum Vulgare Yağı gözenek tıkar mı?
Foeniculum Vulgare Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Foeniculum Vulgare Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Foeniculum Vulgare Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Foeniculum Vulgare Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Foeniculum Vulgare Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler