Euryale Ferox Tohum Yağı
Euryale Ferox Seed Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Euryale Ferox Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
Ne olduğu
- Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
- Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antioksidanlar
CosIng verisi
- CosIng ID: 92214
- INCI: EURYALE FEROX SEED OIL
Sık sorulan sorular
- Euryale Ferox Tohum Yağı nedir?
- Euryale Ferox Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
- Euryale Ferox Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
- Euryale Ferox Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Euryale Ferox Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Euryale Ferox Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Euryale Ferox Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Euryale Ferox Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Amalusta Orijinal Krem Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- &Honey Kremalı EX Hasar Onarıcı Şampuan Şampuanlar · 5.0/5 (1)
- KBShimmer Kütikül Yağı Kalemi Tırnak Bakımı · 5.0/5 (1)