Eugenia Caryophyllus Yağı
Eugenia Caryophyllus Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Eugenia Caryophyllus Yağı bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Koku
CosIng verisi
- CosIng ID: 100223
- INCI: EUGENIA CARYOPHYLLUS OIL
Sık sorulan sorular
- Eugenia Caryophyllus Yağı nedir?
- Eugenia Caryophyllus Yağı bir yağdır.
- Eugenia Caryophyllus Yağı gözenek tıkar mı?
- Eugenia Caryophyllus Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Eugenia Caryophyllus Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Eugenia Caryophyllus Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Eugenia Caryophyllus Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Eugenia Caryophyllus Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Sana Body And Bath Hermosa Vücut Peelingi Vücut Fırçaları · 5.0/5 (1)
- Blue Heaven Akne Temiz Serum Serumlar · 5.0/5 (1)
- Sana Body And Bath Noche Buena Banyo Bombası Diğer Banyo ve Vücut · 5.0/5 (1)