PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı

Eucalyptus Dives Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 36 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39951
  • INCI: EUCALYPTUS DIVES LEAF OIL
  • CAS: 90028-48-1
  • EC: 289-839-3

Sık sorulan sorular

Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı nedir?
Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Okaliptüs Dalış Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler