Okaliptüs Citriodora Yağı
Eucalyptus Citriodora Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Okaliptüs Citriodora Yağı bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Maskeleme
- Tonik
CosIng verisi
- CosIng ID: 76050
- INCI: EUCALYPTUS CITRIODORA OIL
- CAS: 8000-48-4
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Okaliptüs Citriodora Yağı nedir?
- Okaliptüs Citriodora Yağı bir yağdır.
- Okaliptüs Citriodora Yağı gözenek tıkar mı?
- Okaliptüs Citriodora Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Okaliptüs Citriodora Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Okaliptüs Citriodora Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Okaliptüs Citriodora Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Okaliptüs Citriodora Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.