PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etokrilen

Etocrylene

%0 kullanıcı beğeniyor · 82 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Etocrylene için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • UV Emici
Etokrilen kimyasal yapısı
C18H15NO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33901
  • INCI: ETOCRYLENE
  • INN: etocrilene
  • CAS: 5232-99-5
  • EC: 226-029-0

Sık sorulan sorular

Etokrilen nedir?
Henüz Etocrylene için bir açıklamamız yok.
Etokrilen gözenek tıkar mı?
Etokrilen gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etokrilen mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etokrilen mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etokrilen hamilelikte kullanılabilir mi?
Etokrilen hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 82 ürünü gör