PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Trisiloksan

Ethyl Trisiloxane

%0 kullanıcı beğeniyor · 12 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Etil Trisiloksan bir silikon türüdür.

Ne olduğu

  • Silikon: Silikonlar, bir ürünün görünümünü ve hissini artırmaya yardımcı olmak için kullanılan silikon mineralinden türetilen renksiz bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
Etil Trisiloksan kimyasal yapısı
C9H26O2Si3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56068
  • INCI: ETHYL TRISILOXANE
  • CAS: 17861-60-8

Sık sorulan sorular

Etil Trisiloksan nedir?
Etil Trisiloksan bir silikon türüdür.
Etil Trisiloksan gözenek tıkar mı?
Etil Trisiloksan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Trisiloksan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Trisiloksan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Trisiloksan hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Trisiloksan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler