PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Stearat

Ethyl Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 29 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✕ Parfüm / koku bileşeni
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Tahriş riski 2/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Etil Stearat bir kokudur ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

  • Koku: Kokular, cilt bakımınızdaki kötü kokuları nötralize eden veya bir ürünün güzel kokmasını sağlamak için kullanılan bileşenlerdir. Kokular 3 formda gelir: sentetik, doğal veya uçucu yağlar.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Parfümleme
Etil Stearat kimyasal yapısı
C20H40O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33849
  • INCI: ETHYL STEARATE
  • CAS: 111-61-5
  • EC: 203-887-4

Sık sorulan sorular

Etil Stearat nedir?
Etil Stearat bir kokudur ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Etil Stearat hangi ciltlere uygun değil?
Etil Stearat için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Etil Stearat gözenek tıkar mı?
Etil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Etil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Etil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 29 ürünü gör