PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Salisilat

Ethyl Salicylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Etil Salisilat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
Etil Salisilat kimyasal yapısı
C9H10O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39928
  • INCI: ETHYL SALICYLATE
  • CAS: 118-61-6
  • EC: 204-265-5

Sık sorulan sorular

Etil Salisilat nedir?
Etil Salisilat bir kokudur.
Etil Salisilat gözenek tıkar mı?
Etil Salisilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Salisilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Salisilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Salisilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Salisilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler