PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Perfloroizobutil Eter

Ethyl Perfluoroisobutyl Ether

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Ethyl Perfluoroisobutyl Ether için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Çözücü
Etil Perfloroizobutil Eter kimyasal yapısı
C6H5F9O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56064
  • INCI: ETHYL PERFLUOROISOBUTYL ETHER
  • CAS: 163702-06-5

Sık sorulan sorular

Etil Perfloroizobutil Eter nedir?
Henüz Ethyl Perfluoroisobutyl Ether için bir açıklamamız yok.
Etil Perfloroizobutil Eter gözenek tıkar mı?
Etil Perfloroizobutil Eter gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Perfloroizobutil Eter mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Perfloroizobutil Eter mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Perfloroizobutil Eter hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Perfloroizobutil Eter hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.