PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Perflorobütil Eter

Ethyl Perfluorobutyl Ether

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Ethyl Perfluorobutyl Ether için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Çözücü
Etil Perflorobütil Eter kimyasal yapısı
C6H5F9O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56063
  • INCI: ETHYL PERFLUOROBUTYL ETHER
  • CAS: 163702-05-4

Sık sorulan sorular

Etil Perflorobütil Eter nedir?
Henüz Ethyl Perfluorobutyl Ether için bir açıklamamız yok.
Etil Perflorobütil Eter gözenek tıkar mı?
Etil Perflorobütil Eter gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Perflorobütil Eter mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Perflorobütil Eter mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Perflorobütil Eter hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Perflorobütil Eter hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.