PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Linalool

Ethyl Linalool

%0 kullanıcı beğeniyor · 54 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Etil Linalool bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
Etil Linalool kimyasal yapısı
C11H20O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84388
  • INCI: ETHYL LINALOOL
  • CAS: 10339-55-6
  • EC: 233-732-6

Sık sorulan sorular

Etil Linalool nedir?
Etil Linalool bir kokudur.
Etil Linalool gözenek tıkar mı?
Etil Linalool gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Linalool mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Linalool mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Linalool hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Linalool hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 54 ürünü gör