PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Laktil Retinoat

Ethyl Lactyl Retinoate

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✕ Hamilelikte dikkat

Etil Laktil Retinoat, bir retinoid şeklidir ve bir eksfoliyandır. Yağlı ciltler için iyi olabilir. Cilt dokusunu iyileştirmeye, yaşlanmanın etkilerini azaltmaya, koyu lekelerin görünürlüğünü azaltmaya, yara izlerini iyileştirmeye, cildi aydınlatmaya ve sivilce ile savaşmaya yardımcı olabilir.

Ne olduğu

  • Retinoid: Retinoidler (AKA A Vitamini), yeni hücre üretimini simüle ederek ve eski cilt hücrelerinden kurtularak yaşlanma belirtilerine yardımcı olur.
  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

  • Akne Savaşçısı
  • Yağlı Ciltler İçin İyi: Yağlı Cilt genetiğiniz tarafından belirlenir, ancak stres seviyeleri, değişen hormonal seviyeler ve nem gibi faktörlerden de etkilenebilir.
  • Parlatıcı
  • Doku için iyi: Dokulu cildin en yaygın nedeni ölü cilt hücrelerinin birikmesidir. Dokulu ciltten kurtulmanın en kolay yolu peeling yapmak ve cildinize uygun besinleri vermektir.
  • Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler.
  • Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır.
  • Yara İyileşmesi İçin İyi: Yara izi, cilt yaralandıktan ve iyileştikten sonra kalan fibröz doku alanıdır.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Aşındırıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 92016
  • INCI: ETHYL LACTYL RETINOATE
  • CAS: 74534-80-8

Sık sorulan sorular

Etil Laktil Retinoat nedir?
Etil Laktil Retinoat, bir retinoid şeklidir ve bir eksfoliyandır. Yağlı ciltler için iyi olabilir. Cilt dokusunu iyileştirmeye, yaşlanmanın etkilerini azaltmaya, koyu lekelerin görünürlüğünü azaltmaya, yara izlerini iyileştirmeye, cildi aydınlatmaya ve sivilce ile savaşmaya yardımcı olabilir.
Etil Laktil Retinoat faydaları nelerdir?
Etil Laktil Retinoat şu faydalarla ilişkilendirilir: Akne Savaşçısı; Yağlı Ciltler İçin İyi: Yağlı Cilt genetiğiniz tarafından belirlenir, ancak stres seviyeleri, değişen hormonal seviyeler ve nem gibi faktörlerden de etkilenebilir.; Parlatıcı; Doku için iyi: Dokulu cildin en yaygın nedeni ölü cilt hücrelerinin birikmesidir. Dokulu ciltten kurtulmanın en kolay yolu peeling yapmak ve cildinize uygun besinleri vermektir.; Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler.; Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır.; Yara İyileşmesi İçin İyi: Yara izi, cilt yaralandıktan ve iyileştikten sonra kalan fibröz doku alanıdır..
Etil Laktil Retinoat gözenek tıkar mı?
Etil Laktil Retinoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Laktil Retinoat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Laktil Retinoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Laktil Retinoat hamilelikte kullanılabilir mi?
Retinoid (A vitamini türevi): hamilelik ve emzirme döneminde kullanmayın. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler