PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Ferulat

Ethyl Ferulate

%0 kullanıcı beğeniyor · 117 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Etil Ferulat bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antioksidanlar
Etil Ferulat kimyasal yapısı
C12H14O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56000
  • INCI: ETHYL FERULATE
  • CAS: 4046-02-0
  • EC: 223-745-5

Sık sorulan sorular

Etil Ferulat nedir?
Etil Ferulat bir antioksidandır.
Etil Ferulat gözenek tıkar mı?
Etil Ferulat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Ferulat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Ferulat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Ferulat hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Ferulat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 117 ürünü gör