Etil Siyanoakrilat
Ethyl Cyanoacrylate
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Ethyl Cyanoacrylate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Film Şekillendirme
CosIng verisi
- CosIng ID: 33814
- INCI: ETHYL CYANOACRYLATE
- CAS: 7085-85-0
- EC: 230-391-5
Sık sorulan sorular
- Etil Siyanoakrilat nedir?
- Henüz Ethyl Cyanoacrylate için bir açıklamamız yok.
- Etil Siyanoakrilat gözenek tıkar mı?
- Etil Siyanoakrilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Etil Siyanoakrilat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Etil Siyanoakrilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Etil Siyanoakrilat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Etil Siyanoakrilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Olive & June Tutkal Üzerine Basmalı Fırça Tırnak Bakımı · 5.0/5 (1)
- Olive & June Tutkal Presleri Tırnak Bakımı · 5.0/5 (1)
- Static Nails Fırçalı Tırnak Tutkalı Tırnak Bakımı · 5.0/5 (1)