PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Etil Benzoat

Ethyl Benzoate

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✕ Parfüm / koku bileşeni
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Tahriş riski 2/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Etil Benzoat bir kokudur ve bir koruyucudur.

Ne olduğu

  • Koku: Kokular, cilt bakımınızdaki kötü kokuları nötralize eden veya bir ürünün güzel kokmasını sağlamak için kullanılan bileşenlerdir. Kokular 3 formda gelir: sentetik, doğal veya uçucu yağlar.
  • Koruyucu

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
  • Koruyucu
Etil Benzoat kimyasal yapısı
C9H10O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33810
  • INCI: ETHYL BENZOATE
  • CAS: 93-89-0
  • EC: 202-284-3

Sık sorulan sorular

Etil Benzoat nedir?
Etil Benzoat bir kokudur ve bir koruyucudur.
Etil Benzoat gözenek tıkar mı?
Etil Benzoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Etil Benzoat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Etil Benzoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Etil Benzoat hamilelikte kullanılabilir mi?
Etil Benzoat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler