Etil Kayısı Kernelat
Ethyl Apricot Kernelate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Ethyl Apricot Kernelate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 33806
- INCI: ETHYL APRICOT KERNELATE
- CAS: 226994-20-3
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Etil Kayısı Kernelat nedir?
- Henüz Ethyl Apricot Kernelate için bir açıklamamız yok.
- Etil Kayısı Kernelat gözenek tıkar mı?
- Etil Kayısı Kernelat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Etil Kayısı Kernelat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Etil Kayısı Kernelat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Etil Kayısı Kernelat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Etil Kayısı Kernelat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Andalou Naturals Goji Peptid Mükemmelleştirici Krem Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)