PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı

Elaeis Oleifera Kernel Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 86471
  • INCI: ELAEIS OLEIFERA KERNEL OIL
  • CAS: 8002-75-3
  • EC: 232-316-1

Sık sorulan sorular

Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı nedir?
Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı bir yağdır.
Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı gözenek tıkar mı?
Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Elaeis Oleifera Çekirdek Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler