PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Eikosatrienoik asit

Eicosatrienoic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Eicosatrienoic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Eikosatrienoik asit kimyasal yapısı
C20H34O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 95977
  • INCI: EICOSATRIENOIC ACID
  • CAS: 1783-84-2

Sık sorulan sorular

Eikosatrienoik asit nedir?
Henüz Eicosatrienoic Acid için bir açıklamamız yok.
Eikosatrienoik asit gözenek tıkar mı?
Eikosatrienoik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Eikosatrienoik asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Eikosatrienoik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Eikosatrienoik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Eikosatrienoik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.