PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Eikosapentaenoik asit

Eicosapentaenoic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Eikosapentaenoik Asit mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Eikosapentaenoik asit kimyasal yapısı
C20H30O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33757
  • INCI: EICOSAPENTAENOIC ACID
  • INN: icosapent
  • CAS: 10417-94-4

Sık sorulan sorular

Eikosapentaenoik asit nedir?
Eikosapentaenoik Asit mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Eikosapentaenoik asit hangi ciltlere uygun değil?
Eikosapentaenoik asit için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Eikosapentaenoik asit gözenek tıkar mı?
Eikosapentaenoik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Eikosapentaenoik asit mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Eikosapentaenoik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Eikosapentaenoik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Eikosapentaenoik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler