PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Yumurta Sarısı Özü

Egg Yolk Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Egg Yolk Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 92399
  • INCI: EGG YOLK EXTRACT
  • CAS: 91080-17-0
  • EC: 293-508-9

Sık sorulan sorular

Yumurta Sarısı Özü nedir?
Henüz Egg Yolk Extract için bir açıklamamız yok.
Yumurta Sarısı Özü gözenek tıkar mı?
Yumurta Sarısı Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Yumurta Sarısı Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Yumurta Sarısı Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Yumurta Sarısı Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Yumurta Sarısı Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 16 ürünü gör