PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

EDTA

%6 kullanıcı beğeniyor · 606 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

EDTA, etilendiamin tetraasetik asidin kısaltılmış adıdır. Bir şelatlama maddesidir ve ürünleri stabilize etmek için kullanılır. Şelatlama Maddeleri, eser metal iyonlarının diğer bileşenlere bağlanmasını önlemek için kullanılır. Bu, istenmeyen reaksiyonları veya ürünlerin etkinliğinin değişmesini önleyebilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Şelatlama
EDTA kimyasal yapısı
C10H16N2O8

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33756
  • INCI: EDTA
  • INN: edetic acid
  • CAS: 60-00-4
  • EC: 200-449-4

Sık sorulan sorular

EDTA nedir?
EDTA, etilendiamin tetraasetik asidin kısaltılmış adıdır. Bir şelatlama maddesidir ve ürünleri stabilize etmek için kullanılır. Şelatlama Maddeleri, eser metal iyonlarının diğer bileşenlere bağlanmasını önlemek için kullanılır. Bu, istenmeyen reaksiyonları veya ürünlerin etkinliğinin değişmesini önleyebilir.
EDTA gözenek tıkar mı?
EDTA gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
EDTA mantar aknesi için uygun mu?
Evet, EDTA mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
EDTA hamilelikte kullanılabilir mi?
EDTA hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 606 ürünü gör

Kaynaklar