PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı

Echinops Sphaerocephalus Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antioksidanlar

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84035
  • INCI: ECHINOPS SPHAEROCEPHALUS SEED OIL
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı nedir?
Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Echinops Sphaerocephalus Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.