Dodesilbenzen Sülfonik Asit
Dodecylbenzene Sulfonic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Dodecylbenzene Sulfonic Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 33729
- INCI: DODECYLBENZENE SULFONIC ACID
- CAS: 27176-87-0 / 85536-14-7
- EC: 248-289-4 / 287-494-3
Sık sorulan sorular
- Dodesilbenzen Sülfonik Asit nedir?
- Henüz Dodecylbenzene Sulfonic Acid için bir açıklamamız yok.
- Dodesilbenzen Sülfonik Asit gözenek tıkar mı?
- Dodesilbenzen Sülfonik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Dodesilbenzen Sülfonik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Dodesilbenzen Sülfonik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Dodesilbenzen Sülfonik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Dodesilbenzen Sülfonik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.