PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Disodyum Steariminodipropionat

Disodium Steariminodipropionate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Disodium Steariminodipropionate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
  • Yüzey aktif madde
Disodyum Steariminodipropionat kimyasal yapısı
C24H45NNa2O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33657
  • INCI: DISODIUM STEARIMINODIPROPIONATE
  • CAS: 20716-30-7
  • EC: 243-983-3

Sık sorulan sorular

Disodyum Steariminodipropionat nedir?
Henüz Disodium Steariminodipropionate için bir açıklamamız yok.
Disodyum Steariminodipropionat gözenek tıkar mı?
Disodyum Steariminodipropionat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Steariminodipropionat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Disodyum Steariminodipropionat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Steariminodipropionat hamilelikte kullanılabilir mi?
Disodyum Steariminodipropionat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.