Disodyum Rutinil Disülfat
Disodium Rutinyl Disulfate
%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Disodyum Rutinil Disülfat bir antioksidandır ve bir tür sülfattır.
Ne olduğu
- Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.
- Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antioksidanlar
CosIng verisi
- CosIng ID: 55896
- INCI: DISODIUM RUTINYL DISULFATE
Sık sorulan sorular
- Disodyum Rutinil Disülfat nedir?
- Disodyum Rutinil Disülfat bir antioksidandır ve bir tür sülfattır.
- Disodyum Rutinil Disülfat gözenek tıkar mı?
- Disodyum Rutinil Disülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Disodyum Rutinil Disülfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Disodyum Rutinil Disülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Disodyum Rutinil Disülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Disodyum Rutinil Disülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.