PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Disodyum Fosfat

Disodium Phosphate

%0 kullanıcı beğeniyor · 857 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Disodyum Fosfat, pH ayarlayıcı olarak kullanılan suda çözünür bir tozdur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Tamponlama
  • Antikorozif
Disodyum Fosfat kimyasal yapısı
HNa2O4P

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33650
  • INCI: DISODIUM PHOSPHATE
  • INN: sodium phosphate, dibasic
  • CAS: 7558-79-4 / 7782-85-6
  • EC: 231-448-7 / -

Sık sorulan sorular

Disodyum Fosfat nedir?
Disodyum Fosfat, pH ayarlayıcı olarak kullanılan suda çözünür bir tozdur.
Disodyum Fosfat gözenek tıkar mı?
Disodyum Fosfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Fosfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Disodyum Fosfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Fosfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Disodyum Fosfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 857 ürünü gör

Kaynaklar