Disodyum Lauril Fosfat
Disodium Lauryl Phosphate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Disodium Lauryl Phosphate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsifiye edici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 75775
- INCI: DISODIUM LAURYL PHOSPHATE
- CAS: 50957-96-5
- EC: 256-865-1
Sık sorulan sorular
- Disodyum Lauril Fosfat nedir?
- Henüz Disodium Lauryl Phosphate için bir açıklamamız yok.
- Disodyum Lauril Fosfat gözenek tıkar mı?
- Disodyum Lauril Fosfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Disodyum Lauril Fosfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Disodyum Lauril Fosfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Disodyum Lauril Fosfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Disodyum Lauril Fosfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.