Disodyum Lauriminodiasetat
Disodium Lauriminodiacetate
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Disodium Lauriminodiacetate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Antistatik
- Saç Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 55887
- INCI: DISODIUM LAURIMINODIACETATE
- CAS: 5931-57-7 / 34359-86-9
- EC: - / -
Sık sorulan sorular
- Disodyum Lauriminodiasetat nedir?
- Henüz Disodium Lauriminodiacetate için bir açıklamamız yok.
- Disodyum Lauriminodiasetat gözenek tıkar mı?
- Disodyum Lauriminodiasetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Disodyum Lauriminodiasetat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Disodyum Lauriminodiasetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Disodyum Lauriminodiasetat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Disodyum Lauriminodiasetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.