PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Disodyum İnosinat

Disodium Inosinate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Disodium Inosinate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
Disodyum İnosinat kimyasal yapısı
C10H13N4O8P

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55908
  • INCI: DISODIUM INOSINATE
  • CAS: 131-99-7 / 4691-65-0
  • EC: 225-146-4

Sık sorulan sorular

Disodyum İnosinat nedir?
Henüz Disodium Inosinate için bir açıklamamız yok.
Disodyum İnosinat gözenek tıkar mı?
Disodyum İnosinat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum İnosinat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Disodyum İnosinat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum İnosinat hamilelikte kullanılabilir mi?
Disodyum İnosinat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler