PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Disodyum Kokoamfodipropionat

Disodium Cocoamphodipropionate

%0 kullanıcı beğeniyor · 37 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Disodium Cocoamphodipropionate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Cilt Bakımı
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Hidrotrop
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75825
  • INCI: DISODIUM COCOAMPHODIPROPIONATE
  • CAS: 68411-57-4
  • EC: 270-131-8

Sık sorulan sorular

Disodyum Kokoamfodipropionat nedir?
Henüz Disodium Cocoamphodipropionate için bir açıklamamız yok.
Disodyum Kokoamfodipropionat gözenek tıkar mı?
Disodyum Kokoamfodipropionat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Kokoamfodipropionat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Disodyum Kokoamfodipropionat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Kokoamfodipropionat hamilelikte kullanılabilir mi?
Disodyum Kokoamfodipropionat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 37 ürünü gör