PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Disodyum Kokoamfodiasetat

Disodium Cocoamphodiacetate

%17 kullanıcı beğeniyor · 596 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Disodyum Kokoamfodiasetat bir yüzey aktif maddedir ve cildin temizlenmesine yardımcı olur. Hindistan cevizi yağının yağ asitlerinden oluşturulur. Yüzey aktif maddeler yağ, kir ve diğer kirleticileri ciltten kolayca durulamaya yardımcı olur. Hafif meyve benzeri bir kokusu vardır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Cilt Bakımı
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Hidrotrop
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75824
  • INCI: DISODIUM COCOAMPHODIACETATE
  • EC: 931-291-0

Sık sorulan sorular

Disodyum Kokoamfodiasetat nedir?
Disodyum Kokoamfodiasetat bir yüzey aktif maddedir ve cildin temizlenmesine yardımcı olur. Hindistan cevizi yağının yağ asitlerinden oluşturulur. Yüzey aktif maddeler yağ, kir ve diğer kirleticileri ciltten kolayca durulamaya yardımcı olur. Hafif meyve benzeri bir kokusu vardır.
Disodyum Kokoamfodiasetat gözenek tıkar mı?
Disodyum Kokoamfodiasetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Kokoamfodiasetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Disodyum Kokoamfodiasetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Disodyum Kokoamfodiasetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Disodyum Kokoamfodiasetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 596 ürünü gör

Kaynaklar