PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Dinonil Fenol

Dinonyl Phenol

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Dinonyl Phenol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Dinonil Fenol kimyasal yapısı
C24H42O

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33509
  • INCI: DINONYL PHENOL
  • CAS: 1323-65-5
  • EC: 215-356-4

Sık sorulan sorular

Dinonil Fenol nedir?
Henüz Dinonyl Phenol için bir açıklamamız yok.
Dinonil Fenol gözenek tıkar mı?
Dinonil Fenol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Dinonil Fenol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Dinonil Fenol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Dinonil Fenol hamilelikte kullanılabilir mi?
Dinonil Fenol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.