PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Dimetil Stearamin

Dimethyl Stearamine

%0 kullanıcı beğeniyor · 18 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Dimethyl Stearamine için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
Dimetil Stearamin kimyasal yapısı
C20H43N

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33490
  • INCI: DIMETHYL STEARAMINE
  • INN: dimantine
  • CAS: 124-28-7
  • EC: 204-694-8

Sık sorulan sorular

Dimetil Stearamin nedir?
Henüz Dimethyl Stearamine için bir açıklamamız yok.
Dimetil Stearamin gözenek tıkar mı?
Dimetil Stearamin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Dimetil Stearamin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Dimetil Stearamin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Dimetil Stearamin hamilelikte kullanılabilir mi?
Dimetil Stearamin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 18 ürünü gör