PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Diizostearil Malat

Diisostearyl Malate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1.432 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Diizostearil Malat bir yumuşatıcıdır ve en sık dudak ürünlerinde kullanılır. Bir yağ asidi olan izostearil alkol ve bir AHA'dan gelen malik asitten gelir. Yumuşatıcı olarak Diisostearyl Malate, cildinizde nemi hapsetmek için ince bir film oluşturmaya yardımcı olur. Bu cildinizin yumuşak ve pürüzsüz kalmasına yardımcı olur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Yüzey aktif madde
Diizostearil Malat kimyasal yapısı
C40H78O5

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75620
  • INCI: DIISOSTEARYL MALATE
  • CAS: 67763-18-2 / 81230-05-9
  • EC: 267-041-6

Sık sorulan sorular

Diizostearil Malat nedir?
Diizostearil Malat bir yumuşatıcıdır ve en sık dudak ürünlerinde kullanılır. Bir yağ asidi olan izostearil alkol ve bir AHA'dan gelen malik asitten gelir. Yumuşatıcı olarak Diisostearyl Malate, cildinizde nemi hapsetmek için ince bir film oluşturmaya yardımcı olur. Bu cildinizin yumuşak ve pürüzsüz kalmasına yardımcı olur.
Diizostearil Malat gözenek tıkar mı?
Diizostearil Malat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Diizostearil Malat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Diizostearil Malat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Diizostearil Malat hamilelikte kullanılabilir mi?
Diizostearil Malat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 249 ürünü gör

Kaynaklar