PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Diizostearil Adipat

Diisostearyl Adipate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Diisostearyl Adipate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Plasti CI Ser
Diizostearil Adipat kimyasal yapısı
C42H82O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75616
  • INCI: DIISOSTEARYL ADIPATE
  • CAS: 62479-36-1 / 155613-91-5 / 68204-80-2

Sık sorulan sorular

Diizostearil Adipat nedir?
Henüz Diisostearyl Adipate için bir açıklamamız yok.
Diizostearil Adipat gözenek tıkar mı?
Diizostearil Adipat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Diizostearil Adipat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Diizostearil Adipat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Diizostearil Adipat hamilelikte kullanılabilir mi?
Diizostearil Adipat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler