PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Diizopropil sebakat

Diisopropyl Sebacate

%0 kullanıcı beğeniyor · 311 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Diisopropyl Sebacate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Çözücü
  • Plasti CI Ser
Diizopropil sebakat kimyasal yapısı
C16H30O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75613
  • INCI: DIISOPROPYL SEBACATE
  • CAS: 7491-02-3
  • EC: 231-306-4

Sık sorulan sorular

Diizopropil sebakat nedir?
Henüz Diisopropyl Sebacate için bir açıklamamız yok.
Diizopropil sebakat gözenek tıkar mı?
Diizopropil sebakat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Diizopropil sebakat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Diizopropil sebakat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Diizopropil sebakat hamilelikte kullanılabilir mi?
Diizopropil sebakat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 65 ürünü gör