PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Diizopropil Adipat

Diisopropyl Adipate

%0 kullanıcı beğeniyor · 330 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Diizopropil Adipat, izopropil alkol ve Adipik Asitten gelir. Bir çözücü ve yumuşatıcıdır. Bir çözücü olarak, diğer bileşenlerin çözelti içinde çözünmesine yardımcı olmak için kullanılır. Ayrıca sert malzemeleri yumuşatmak için sıklıkla kullanılır. Yumuşatıcılar ince bir bariyer oluşturarak cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Bu ince bariyer nemin kaçmasını önler.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
  • Çözücü
  • Plasti CI Ser
Diizopropil Adipat kimyasal yapısı
C12H22O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75609
  • INCI: DIISOPROPYL ADIPATE
  • CAS: 6938-94-9
  • EC: 230-072-0

Sık sorulan sorular

Diizopropil Adipat nedir?
Diizopropil Adipat, izopropil alkol ve Adipik Asitten gelir. Bir çözücü ve yumuşatıcıdır. Bir çözücü olarak, diğer bileşenlerin çözelti içinde çözünmesine yardımcı olmak için kullanılır. Ayrıca sert malzemeleri yumuşatmak için sıklıkla kullanılır. Yumuşatıcılar ince bir bariyer oluşturarak cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Bu ince bariyer nemin kaçmasını önler.
Diizopropil Adipat gözenek tıkar mı?
Diizopropil Adipat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Diizopropil Adipat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Diizopropil Adipat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Diizopropil Adipat hamilelikte kullanılabilir mi?
Diizopropil Adipat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 54 ürünü gör

Kaynaklar