PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü

Dianthus Caryophyllus Flower Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 75639
  • INCI: DIANTHUS CARYOPHYLLUS FLOWER EXTRACT
  • CAS: 89958-29-2
  • EC: 289-653-2

Sık sorulan sorular

Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü nedir?
Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü bir kokudur.
Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Dianthus Caryophyllus Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.