Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat
Di-C12-15 Pareth-2 Phosphate
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Di-C12-15 Pareth-2 Phosphate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Emülsifiye edici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 75660
- INCI: DI-C12-15 PARETH-2 PHOSPHATE
Sık sorulan sorular
- Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat nedir?
- Henüz Di-C12-15 Pareth-2 Phosphate için bir açıklamamız yok.
- Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat gözenek tıkar mı?
- Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Di-C12-15 Pareth-2 Fosfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.