PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Di-C12-13 Alkil Malat

Di-C12-13 Alkyl Malate

%0 kullanıcı beğeniyor · 57 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Di-C12-13 Alkyl Malate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33234
  • INCI: DI-C12-13 ALKYL MALATE

Sık sorulan sorular

Di-C12-13 Alkil Malat nedir?
Henüz Di-C12-13 Alkyl Malate için bir açıklamamız yok.
Di-C12-13 Alkil Malat gözenek tıkar mı?
Di-C12-13 Alkil Malat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Di-C12-13 Alkil Malat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Di-C12-13 Alkil Malat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Di-C12-13 Alkil Malat hamilelikte kullanılabilir mi?
Di-C12-13 Alkil Malat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler