PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Dehidroasetik Asit

Dehydroacetic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1.991 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Dehidroasetik Asit fungisit ve bakterisittir. Kozmetikte koruyucu olarak kullanılır. Koruyucular, bir ürünün raf ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Dehidroasetik Asit suda çözünmez.

Ne olduğu

  • Koruyucu

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Koruyucu
Dehidroasetik Asit kimyasal yapısı
C8H8O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33185
  • INCI: DEHYDROACETIC ACID
  • INN: dehydroacetic acid
  • CAS: 520-45-6 / 771-03-9 / 16807-48-0
  • EC: 208-293-9 / 212-227-4 / -

Sık sorulan sorular

Dehidroasetik Asit nedir?
Dehidroasetik Asit fungisit ve bakterisittir. Kozmetikte koruyucu olarak kullanılır. Koruyucular, bir ürünün raf ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Dehidroasetik Asit suda çözünmez.
Dehidroasetik Asit gözenek tıkar mı?
Dehidroasetik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Dehidroasetik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Dehidroasetik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Dehidroasetik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Dehidroasetik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 1991 ürünü gör

Kaynaklar