PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Desiltetradekanoik asit

Decyltetradecanoic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Decyltetradecanoic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Saç Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
Desiltetradekanoik asit kimyasal yapısı
C24H48O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82832
  • INCI: DECYLTETRADECANOIC ACID
  • CAS: 93778-52-0
  • EC: 298-190-5

Sık sorulan sorular

Desiltetradekanoik asit nedir?
Henüz Decyltetradecanoic Acid için bir açıklamamız yok.
Desiltetradekanoik asit gözenek tıkar mı?
Desiltetradekanoik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Desiltetradekanoik asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Desiltetradekanoik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Desiltetradekanoik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Desiltetradekanoik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler