PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil is an oil.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emollient
  • Humectant
  • Skin Conditioning
  • Skin Conditioning Emollient; Skin Conditioning Humectant; Skin Conditioning Miscellaneous

CosIng verisi

  • CosIng ID: 99654
  • INCI: CYRTOMIUM FALCATUM LEAF/STEM OIL

Sık sorulan sorular

Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil nedir?
Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil is an oil.
Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil gözenek tıkar mı?
Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil hamilelikte kullanılabilir mi?
Cyrtomium Falcatum Leaf/Stem Oil hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.