PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cyperus Scariosus Kök Yağı

Cyperus Scariosus Root Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cyperus Scariosus Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39474
  • INCI: CYPERUS SCARIOSUS ROOT OIL
  • CAS: 91771-62-9
  • EC: 294-955-2

Sık sorulan sorular

Cyperus Scariosus Kök Yağı nedir?
Cyperus Scariosus Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Cyperus Scariosus Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Cyperus Scariosus Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cyperus Scariosus Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Cyperus Scariosus Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Cyperus Scariosus Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Cyperus Scariosus Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler