PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Cyperus Esculentus Kök Yağı

Cyperus Esculentus Root Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Cyperus Esculentus Kök Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 55565
  • INCI: CYPERUS ESCULENTUS ROOT OIL
  • CAS: 223748-92-3
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Cyperus Esculentus Kök Yağı nedir?
Cyperus Esculentus Kök Yağı bir yağdır.
Cyperus Esculentus Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Cyperus Esculentus Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Cyperus Esculentus Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Cyperus Esculentus Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Cyperus Esculentus Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Cyperus Esculentus Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.