PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Siyanokobalamin

Cyanocobalamin

%97 kullanıcı beğeniyor · 534 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Siyanokobalamin, B12 vitamininin üretilen versiyonudur. Cildi yatıştırıcı, antioksidan ve bariyer koruma özelliklerine sahiptir. Topikal siyanokobalamin cilt tahrişi ve atopik dermatiti tedavi etmek için kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 33091
  • INCI: CYANOCOBALAMIN
  • INN: cyanocobalamin
  • CAS: 68-19-9
  • EC: 200-680-0

Sık sorulan sorular

Siyanokobalamin nedir?
Siyanokobalamin, B12 vitamininin üretilen versiyonudur. Cildi yatıştırıcı, antioksidan ve bariyer koruma özelliklerine sahiptir. Topikal siyanokobalamin cilt tahrişi ve atopik dermatiti tedavi etmek için kullanılır.
Siyanokobalamin gözenek tıkar mı?
Siyanokobalamin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Siyanokobalamin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Siyanokobalamin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Siyanokobalamin hamilelikte kullanılabilir mi?
Siyanokobalamin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 534 ürünü gör

Kaynaklar